Gebruikersavatar
Minerva
Berichten: 17643
Lid geworden op: 28 aug 2006 21:04
Locatie: Breda
Contacteer: Website Google+ Twitter

Leven in Balans Training Online

Ik heb een nieuwe training gemaakt die je online kan volgen. Het is een Leven in Balans training. Ik zou het leuk vinden om mensen te mogen verwelkomen voor deze training die 1 oktober a.s. start.

Heb je regelmatig last van stress? Loopt het allemaal moeizaam? Heb je het gevoel dat je niet zo lekker in je vel zit of dat je jezelf voorbij holt? Voel je je onrustig of ben je vaak oververmoeid of uitgeput? Zou je wel eens willen weten hoe dat anders kan? Wel nu .. dat kan je leren via een Minerva Personal Life Training Online.

Wat houdt de training in?
Dit is een training waarbij je gaat inventariseren in hoeverre je leven in balans is en waar nog verbetering te behalen is. Wat kan je doen om jouw situatie te verbeteren. Je doet bij deze training een zelftest en inventarisatie als het gaat om de huidige situatie. Daar naast krijg je handvatten, opdrachten, theorie, tips, trucs en praktijk oefeningen om je kwaliteit van leven te verbeteren door stress en vermoeidheid te verminderen.

De training bestaat uit een stuk theorie en interactieve gedeelten waarin je zelf aan de slag gaat. Er wordt gewerkt aan stressfactoren, tijdsmanagement en algehele gezondheidsverbetering. De opdrachten en oefeningen geven (zelf) inzicht en werken bewustzijn bevorderend als het gaat om waar jij nog winst kan halen voor jezelf en hoe je dat kan doen. Het is leuk om te doen en je ontmoet online ook andere mensen die hier ook in geïnteresseerd en mee bezig zijn.

Duur van de training
De training duurt 12 weken en gaat 1 oktober 2015 online! Je hebt hiervoor een Facebookprofiel en evt. Skype nodig. Er zit een stuk individueel leren bij d.m.v. oefeningen en opdrachten en een stuk groeps interactie waarbij je samen met anderen online leert en ervaringen kan uitwisselen. De eerste sessie is besloten en duurt tot eind 2015.

Kosten
De training kost 55 euro persoon (incl. BTW) dat is nog geen 5 euro per week! Kom daar elders maar eens om. Het is echt maar een kleine investering met grote waarde voor jezelf! Gun jezelf dit cadeautje. Trainingskosten dienen vooraf te zijn voldaan en zodra het bedrag betaald is word je uitgenodigd voor de start per 1 oktober a.s.

Ga jij ook 2016 in met meer balans in je leven?

Klik hier voor meer informatie: http://www.minervacounseling.nl/p/leven ... ans-176298
Inzicht als Uitweg..

Terug naar “Ervaringen met en 'reclame' voor hulpverlening”