Gebruikersavatar
timoootjex
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 jul 2020 23:28

tekort aan praten met iemand

Hallo,

Ik begin eigenlijk problemen te merken met vriendschappen zelfs dichte vriendschappen omdat ik teveel 'praat' of teveel 'stuur'.

k heb gewoon zeker nu met corona veeeel te weinig contact met iemand en met de mensen dat ik contact heb is het zoo intens dat ik eigenlijk begin te voelen dat ze mij beu zijn.

Ik wil gewoon heel veel praten ook aangezien ik alleen woon en dit nu echt zooo moeilijk is voor mij.

Weet iemand een oplossing want huilbuien zijn ook erg frequent laatste tijd. Ik weet echt soms niet hoe ik mij hierin kan verbeteren.

Gebruikersavatar
Memories
Moderator
Berichten: 22470
Lid geworden op: 25 okt 2009 15:04

Re: tekort aan praten met iemand

Warm welkom Timootje :)

Wat goed dat je je hier hebt aangemeld. De coronatijd is een hele zware tijd voor veel mensen. De behoefte aan contact of juist terug trekken is erg groot. Ik hoop daarom dat je op dit forum je gauw thuis zal voelen. Ik hoop dat dit forum je wat kan helpen bij wat je allemaal voelt en waar je doorheen gaat. Je mag deelnemen aan alle subfora als je dat wilt. Het kabinet heeft duidelijk aangegeven dat we de coronatijd samen door moeten komen. Ik kan mij voorstellen dat sommige mensen er misschien af en toe anders in staan dan jij. Daarom hoop ik dat naast de andere contacten die je hebt, dit een plek voor je kan zijn om óók je hart te luchten of op verschillende manieren afleiding te zoeken.

Kan je uitleggen wat je doet als je eigenlijk teveel stuurt? Hoe uit zich dat?
~Wie niet kan luisteren kan ook niet vertellen.
De kracht van geluk is innerlijke vrede.
Wie geen slechte tijden kan verdragen, zal geen goede tijden beleven.
Wees de verandering die je in de wereld wil zien.~

Terug naar “Eenzaamheid, relaties & seksualiteit”