Pagina 1 van 1

advies gevraagd om te relativeren

Geplaatst: 06 aug 2019 09:17
door Scorpius1489
Hoi iedereen,

ik zit ondertussen 7 jaar in een relatie en heb ooit eens om te lachen gezegd dat ik misschien maar beter voor de mannen was... zou soms gemakkelijker zijn dan een vrouw.... in een grappige context bedoeld... ter info, heb nog nooit iets met een man gedaan en ben dat ook niet van plan :-)

nu schaam ik mij hier zo hard over dat ze nu gaat denken dat ik effectief homo zou zijn... voor alle duidelijkheid... ik ben volledig hetero :-)

maar ik schaam mij zo hard tegenover mijn vriendin en weet mij nu niet goed hoe te gedragen... klinkt misschien belachelijk...

ben nu zo wat obsessief aan het denken dat ze effectief gaat denken dat ik nu voor de mannen zou zijn... mijn vriendin maakt er niets van en weet dat het zo niet was bedoeld.... maar toch...

dom van mij om dit te zeggen... wou dat ik het nooit had gezegd

Re: advies gevraagd om te relativeren

Geplaatst: 06 aug 2019 10:54
door Memories
Maar waarom zou jij je er nog druk om maken als je vriendin dat niet doet? Juist omdat jij je er nog zo druk om lijkt te maken ga ik bijna denken dat je misschien toch op mannen valt. Wat is de meerwaarde van druk maken voor jou, als zij er niet meer mee bezig is? Wat kan er gebeuren?