Gebruikersavatar
Famke1987
Berichten: 13
Lid geworden op: 04 mei 2018 15:56

Uitgeput gevoel

soms heb ik het gevoel dat het alleen maar erger wordt.. vorig jaar zijn er veel dingen gebeurd, verhuizing door een buurmamnnln die bedreigde, alcoholist was, begluurde en noem maar op. Toen had ik ook nog geen werk. Na de verhuizing dacht ik eindelijk rust. Maar na een maand kreeg ik wat klachten zoals elke ochtend misselijk, soms doodop en geen energie. Maar gelukkig herstelde ik daar snel van.

Ik kreeg toen een baan als schoonmaak, minder uren, maar daarnaast kreeg ik er nog 2 banen bij. 3 in totaal. In het begin dacht ik zie je wel dat het mij lukt. Maar uiteindelijk werd mij dat teveel en 1 opgezegd. In die periode wisselende dag van erg goed tot slechte dagen, wat redelijk snel voorbij ging. Naar psycholoog geweest en door verwezen.

Sinds 1 feb eindelijk 1 baan gevonden voor hetzelfde aantal uren als die 3 baantjes. Ik was zo blij.

Om het verhaal kort te maken: ik voel mij de laatste tijd zo slecht. Loop wel bij een psycholoog. En had hiervoor soms wel goede dagen. Maar nu lijkt het alsof het alleen maar erger wordt.

Ik ben doodop en wordt elke ochtend ontzettend moe wakker, geen energie, zo angstig en aanvallen en vooral ook duizelingen. Elke dag kijk ik op tegen de dag, voel mij een emotioneel wrak. Heb geen puf meer. Voel mij zo slecht en weet gewoon niet meer wat te doen...

Ik ben al gevoelig geweest voor stress maar ik.loop vaak over.mij heen. Kan moeilijk tot rust komen en voel mij zo opgejaagd. Ben een enorme perfectionist en wil het altijd goed doen.

Ik dacht dat het beter ging met mij maar soms voel ik.mij ongelofelijk slecht... voel.mij uitgeput

vorig jaar een stressvolle periode gehad. Ik ben mei vorig jaar verhuist omdat een buurman mij steeds bedreigde en nog meer van die dingen deed. Mij in de gaten houden, begluren etc.
In die tijd had ik nog geen werk. Blij dat ik kon verhuizen. Toen ik.eenmaal verhuist was, dacht ik eindelijk rust. Maar toen kwam ik echt in de rust.

Gebruikersavatar
volhoudertje
Moderator
Berichten: 14114
Lid geworden op: 02 jul 2006 23:04
Locatie: In Nederland Door Omstandigheden

Re: Uitgeput gevoel

Het is niet ongebruikelijk dat mensen zich moe en uitgeput voelen nadat ze een periode van stress en moeilijkheden hebben overwonnen. Het lijkt me zinvol om met je psycholoog aaandacht te besteden aan je neiging tot perfectionisme en uit te zoeken waarom je moeilijk tot rust komt en je opgejaagd voelt.
Famke1987 schreef:
17 jun 2018 10:49
Ik ben al gevoelig geweest voor stress maar ik.loop vaak over.mij heen. Kan moeilijk tot rust komen en voel mij zo opgejaagd. Ben een enorme perfectionist en wil het altijd goed doen.
* Liebe Macht Frei *

Terug naar “Stress, angsten en fobieën”