Pagina 1 van 1

GRATIS Trainingsdag Communicatie EXCLUSIEF

Geplaatst: 09 feb 2018 01:44
door DJCado
Trainingsdag Communicatie
Let op maximaal 25 plaatsen per Trainingsdag beschikbaar
Communiceren is essentieel binnen ondernemen,(vrijwilligers)werk, relaties en andere situaties in het leven. Je communiceert met opdrachtgevers, vrienden, gezinsleden, familieleden, partner, bezoekers, cliënten, collega's, leidinggevenden en anderen. Dagelijks ontstaat er veel miscommunicatie of zijn er communicatiefouten op allerlei niveaus tussen mensen die tot irritaties, frustraties, ruzies, agressiviteit of andere emoties en situaties leiden. Er is bewustwording en inzicht nodig om de oorzaken van miscommunicatie en communicatiefouten te voorkomen.

Het doel van deze cursus is dat jij inzicht krijgt in wat voor type persoon jij bent, hoe jij communiceert en wat zijn unieke tips voor jou om verkeerde communicatie te voorkomen, hoe communiceer jij met mensen die totaal anders zijn dan jou? Deze cursus is een aanrader voor iedereen die met mensen werkt, wil werken of wil groeien in zijn of haar communicatie met andere mensen.

Kosten:
Deze trainingsdag is gratis toegankelijk. Er zal voor de onkosten wel aan het eind van de dag een vrijwillige bijdrage gevraagd worden, dit is uiteraard niet verplicht. Deze onkosten worden geraamd op +/- €5,- per persoon.

Datum en Locatie:
3 april & 12 juni in Utrecht (10:00 tot 16:00)
10 april & 19 juni in Nijmegen (10:00 tot 16:00)
12 april & 21 juni in Eindhoven (10:00 tot 16:00)

Opgave:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform